E-mail 085-8081 499

Mediator Limburg bij scheiden en conflict

Zoek je een geschikte mediator en woon je in Limburg? Ga je scheiden en wil je dat graag in goed overleg doen? Wij hebben de beste, meest ervaren mediators in Limburg voor jou geselecteerd. We zijn altijd ergens bij jou in de buurt. Heb je liever dat we aan huis komen? Geen problem, dat doen we kosteloos. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Gecertificeerde Mediators Limburg

In de provincie Limburg beschikken we over diverse vestigingen en/of gesprekslocaties. Uiteraard zijn we actief in alle Limburgse steden: Maastricht, Heerlen, Weert, Sittard-Geleen, Venlo, Roermond, Venray en Kerkrade. Maar we hebben ook locaties in de wat kleinere gemeenten, zoals: Brunssum, Beek, Echt-Susteren, Landgraaf, Meerssen, Nederweert, NuthStein, Vaals en Valkenburg.

Mediation Limburg laat je beter scheiden

Scheiden kan een bijzonder pijnlijk proces zijn. Zeker wanneer je elkaar het licht niet in de ogen gunt en steed voor de rechter daagt. Maar je kunt ook scheiden in goed overleg. Dan ga je uit elkaar op basis van goede afspraken en zonder ruzie. Daarin zijn wij gespecialiseerd. Hoe erg jullie ruzie nu ook is, wij zorgen ervoor dat je weer normaal gaat doen tegen elkaar. En daarnaast regelen we natuurlijk ook de papierwinkel voor je!

Mediator bij arbeidsconflict

Van een heel andere orde dan scheiden, maar een arbeidsconflict los je ook op via mediation. Dat doen wij ieder jaar wel honderden keren. Aan het einde van de mediation weet je waar je aan toe bent: óf het conflict is opgelost en gaat weer aan het werk. Of je kiest ervoor om netjes uit elkaar te gaan. In het laatste geval verzorgen wij tevens de juridische afwikkeling. 

Mediator Limburg: altijd gratis kennismaken

Waar in Limburg je ook woont of werkt, wij zorgen ervoor dat je gratis kunt kennismaken. Alles wordt je duidelijk uitgelegd en als je wil, kan de mediation direct starten. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op één van onze vestigingen of gesprekslocaties in de provincie. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95