E-mail 085-8081 499
In Friesland komen wij graag aan huis of op kantoor. We kunnen ook afspreken op één van de onderstaande gesprekslocaties.
Of bel zelf: 085–8081499
Je zit nergens aan vast!

Mediator Friesland | Mediation bij echtscheiding

Als sinds jaar en dag verzorgen we jouw mediation in Friesland. Bijvoorbeeld bij echtscheiding of arbeidsconflict. De mediator brengt je weer in gesprek met elkaar. Alleen op die manier kun je tot afspraken komen waar je allebei achter staat. Een zeer ervaren mediator maakt graag gratis kennis met je. We houden kantoor in Drachten, Dokkum, Franeker, Heerenveen, Leeuwarden, OoststellingwerfSneek en Wolvega. Maar we komen net zo makkelijk bij je thuis of op kantoor, waar dan ook in Friesland.

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheiding via mediation

Er zijn maar weinig mensen voor wie een echtscheiding een makkelijk proces is. Ooit had je de intentie om de rest van je leven met hem of haar door te brengen. Dat gaat nu kennelijk niet meer. Daarom ga je uit elkaar. Maar zelfs als je daar allebei achter staat, is het pijnlijk. Daardoor kunnen emoties soms de overhand nemen. Het maken van afspraken is dan onmogelijk of in ieder geval heel moeilijk.

De mediator neemt je aan de hand

De mediator is er voor mensen die wel op een nette manier uit elkaar willen gaan, maar dat alleen niet kunnen. Bijvoorbeeld omdat je onvoldoende verstand hebt van wat er allemaal geregeld moet worden. Maar het kan ook zijn dat jullie gewoon een neutrale derde nodig hebben om jullie aan de hand te nemen. De mediator is immers opgeleid op een echtscheiding deskundig te verzorgen. En dat is belangrijk. Want je wilt dat het ook juridisch goed in elkaar steekt.

Ook bij arbeidsconflict

Mediation is niet alleen effectief bij echtscheiding. Ook bij conflict op de werkvloer kiest men steeds vaker voor de mediator. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Exit-mediation
  • Ontslag op staande voet
  • Conflict leidinggevende

Gratis kennismaking in heel Friesland

Wij vinden het erg belangrijk dat er sprake is van vertrouwen in elkaar. Daarom vinden wij het geen enkel probleem om gratis kennis te komen maken. Waar je ook woont of werkt in Friesland. Pas als alle betrokkenen vertrouwen hebben, kan een mediationtraject slagen. Neem daarom direct contact op met één van onze medewerkers.

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95