E-mail 085-8081 499
In Noord-Brabant komen wij graag aan huis of op kantoor. We kunnen ook afspreken op één van de onderstaande gesprekslocaties.
Of bel zelf: 085–8081499
Je zit nergens aan vast!

Mediation Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een mediator in Noord-Brabant? Bijvoorbeeld omdat je gaat scheiden of een arbeidsconflict hebt? Wij hebben speciaal voor jou in iedere Brabantse plaats de beste mediator geselecteerd. Dan weet je altijd dat jouw mediation wordt geleid door iemand met de juiste opleiding en ervaring. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Vestiging mediator in alle Noord-Brabantse steden

We hebben een vestiging in alle grote Brabantse steden, zoals Bergen op ZoomBreda, Den Bosch, EindhovenHelmondOssRoosendaal en Tilburg. Je bent daar altijd van harte welkom om gratis kennis te komen maken met onze lokale mediator.

Ook mediation in overige grotere plaatsen

Daarnaast beschikken we over vestigingen of gesprekslocaties in de overige wat grotere plaatsen, zoals Baarle-NassauBest, BoxmeerBoxtel, Eersel, Etten-Leur, Geldrop, Gilze-Rijen, Alphen & ChaamGoirle, Grave, Haaren, HeusdenHilvarenbeek, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, RavensteinRosmalen, Schijndel, Uden, ValkenswaardVeghel, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Woensdrecht en Zaltbommel. We komen ook kosteloos bij je aan huis of op kantoor, als je dat liever hebt.

Mediator bij scheiden

Jaarlijks helpen wij honderden stellen met hun scheiding. We zorgen ervoor dat zij zonder rompslomp uit elkaar kunnen. Op deskundige wijze geregeld en met ook voor elkaars emoties. Misschien beveel daarom meer dan 99% van onze cliënten ons aan!

Mediation bij arbeidsconflict

Daarnaast treden we op als onafhankelijk bemiddelaar bij conflicten op het werk. Soms lukt het werkgever en werknemer gewoon niet om er samen uit te komen. Onze deskundige mediator helpen hen dan het probleem op te lossen. Zo kunnen zij weer verder met elkaar. Of juist niet, bijvoorbeeld wanneer we de exit verzorgen. 

Mediator Noord-Brabant: altijd gratis kennismaken

We hechten eraan dat jij je als cliënt op je gemak voelt bij jouw mediator. Daarom mag je bij ons altijd gratis kennis komen maken. Bevalt het? Dan ga je direct met elkaar aan het werk. Kijk je liever nog even verder? Geen probleem. Het belangrijkste is dat jij vertrouwen hebt in degene die jou bijstaat in het oplossen van de kwestie. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95