E-mail 085 – 401 24 53

Mediator Enschede bij echtscheiding 

Wil je jouw echtscheiding regelen via mediation en woon je in Enschede? Onze mediators zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Direct meer weten? Onze deskundige medewerkers geven je graag antwoord op al je vragen. Desgewenst plannen we vandaag nog een afspraak in met een ervaren mediator.

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Scheidingsmediator in Enschede

Hoewel we een landelijke organisatie zijn, werken we alleen met lokale mensen. In Enschede doen we dat al sinds 2010. Sindsdien hebben we al talloze zaken behandeld. Ruim 87% daarvan waren succesvol. Bijna altijs betrof het een echtscheiding of arbeidsconflict. 

Echtscheiding

Mediation is de manier om je echtscheiding te regelen. De overheid stimuleert de inzet van mediation op grote schaal. Dit doet ze omdat in de praktijk blijkt dat de voormalige partners dan veel beter met elkaar omgaan na de echtscheiding. Dat is fijn voor betrokkenen, maar vooral voor de kinderen, want die lijden doorgaans het meeste onder een echtscheiding.

Mediator Enschede: wat kan je verwachten?

Niet alleen brengt onze mediator je (weer) in gesprek met elkaar, hij of zij verzorgt ook het formele stuk van de echtscheiding van A tot Z. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Convenant echtscheiding
  • Ouderschapsplan
  • Alimentatieberekening
  • Indiening bij de rechtbank

Doordat wij alle formaliteiten voor je regelen, kun jij je richten op dat wat echt telt: jijzelf en je kinderen.  

 

Mediation Enschede, ook oplossing voor arbeidsconflict

Van alle werknemers die zich ziek melden, is een conflict op het werk voor ruim een kwart van hen de reden om thuis te blijven. Een arbeidsconflict kost dan ook veel geld, tijd en stress. Hier kun jij een einde aan maken door mediation in te zetten als manier om gezamenlijk tot de juiste oplossing te komen. Onze mediators kunnen helpen bij een arbeidsconflict met een leidinggevende of werknemer. Ook verzorgen zij de exit mediation in geval van ontslag

Waarom een gecertificeerd mediator?

In Nederland mag iedereen zich mediator noemen, echter is niet iedereen gekwalificeerd. De Mediatorsfederatie Nederland bewaakt de kwaliteit van de mediators. Maar wij stellen zware aanvullende eisen aan onze mensen. Dan weet jij zeker dat je ook in Enschede wordt bijgestaan door een deskundige mediator. 

Klaar voor de volgende stap?

Wil jij jouw arbeidsconflict of scheiding oplossen via mediation? Neem dan direct contact met ons op. Graag geven we je gratis telefonisch advies of plannen we een gratis kennismakingsgesprek in. Ook in Hengelo, Losser, Oldenzaal en Haaksbergen

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95