E-mail 085 – 401 24 53

Mediator Heerhugowaard laat je beter scheiden

Onze mediator in Heerhugowaard zorgt ervoor dat je op een betere manier gaat scheiden. Via mediation kom je namelijk sneller tot betere afspraken. Uiteraard worden ook alle juridische zaken op deskundige wijze verzorgt. Zo kun je weer met een gerust hart verder. Nu ook in Alkmaar en Hoorn.

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Scheiden is niet per se lijden

Een echtscheiding is voor iedereen moeilijk. Wie gaat er immers een relatie aan om later weer te kunnen scheiden? Precies: niemand! Je hoort vaak dat een echtscheiding een lijdensweg is. Maar dat hoeft helemaal niet. Onze mediator in Heerhugowaard zorgt er namelijk voor dat jullie samen tot goede afspraken komen. Tevens verzorgt zij alle juridische zaken op deskundige wijze (tot de indiening bij de rechtbank aan toe). 

Wat doet de mediator voor jou? 

De mediator heeft twee taken. Enerzijds zorgt zij ervoor dat de communicatie tussen jullie goed wordt. Al heb je nog zo’n ruzie, uiteindelijk kom je tot goed afspraken. Maar die afspraken zijn pas écht goed wanneer ze ook juridisch in de haak zijn. Dat is dan ook meteen de tweede taak van de mediator: zij verzorgt tevens de formele kant van scheiding. 

Mediation snel en goedkoop

Als je een laag inkomen hebt, betaal je slechts enkele tientjes voor de gehele scheiding. Verdien je meer, dan nog is scheiden via mediation vele malen goedkoper dan wanneer je beiden een advocaat in de arm neemt. Dat komt omdat je maar één mediator nodig hebt (en niet twee advocaten). Maar dat komt ook omdat gezamenlijk overleg nou een keer sneller gaat dan een gerechtelijke procedure. 

Ook bij arbeidsconflict

Je kiest ook voor mediation bij een arbeidsconflict. Ook daarin zijn onze mensen uiterst ervaren. Méér dan 87% van alle zaken wordt tot een goed einde gebracht. Je komt naar onze vestiging in Heerhugowaard of wij komen bij jou op kantoor. Net wat het makkelijkste is voor jou. 

Mediator Heerhugowaard: gratis kennismaken

Voordat we een traject opstarten, maken we altijd eerst even kennis. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk. Er is ruime gelegenheid om al je vragen te stellen en we lichten de procedure toe. Daarna kunnen we direct aan de slag. Als je nu contact met ons opneemt, maken we direct een afspraak. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95