E-mail 085 – 401 24 53

Mediator Hengelo bij echtscheiding

Wij verzorgen als sinds 2010 mediation in Hengelo. Bel om vandaag nog een gratis kennismaking in te plannen met onze ervaren mediator in Hengelo: Els Maane. Zij weet alles over mediation bij echtscheiding en helpt jou graag door deze moeilijke periode heen. Ook in Almelo, Borne, Goor, Haaksbergen en Nijverdal.  

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Scheidingsmediator Hengelo 

Een scheiding heeft twee kanten. Er moeten afspraken gemaakt worden en er spelen emoties. Afspraken maken kan alleen als je met elkaar praat. Gun je elkaar het licht niet in de ogen? Dan kom je er niet uit. Tenminste, niet op een manier waar je allebei achter staat. De mediator zorgt er daarom voor dat jullie wel met elkaar in gesprek komen.

Afspraken maken voor echtscheiding

Daarnaast geeft de mediator aan waarover je het eens moet gaan worden. Bijvoorbeeld:

  • Ouderschapsplan;
  • Verdeling bezittingen en schulden;
  • Alimentatie;
  • Verdeling van pensioenen.

Zodra je het overal over eens bent,. zet de mediator alles netjes op papier. 

Mediator Hengelo verzorgt formele afhandeling

Jullie tekenen de stukken en de mediator zorgt ervoor dat de formele afhandeling goed geregeld wordt. De scheiding aanvragen gebeurt via een gemeenschappelijk verzoek aan de rechter. Die geeft enkele weken later zijn beschikking af. Daarmee ga je naar de Gemeente Hengelo. Zodra de echtscheiding is ingeschreven, ben je officieel gescheiden.

 

 

Mediation Hengelo: arbeidsconflict

Ook voor een arbeidsconflict kan je bij ons sterecht in Hengelo. Je gaat met elkaar om tafel en zoekt samen naar een oplossing. Er zijn dan twee mogelijke uitkomsten. Of je herstelt de relatie, of je gaat netjes uit elkaar. Dat laatste noemen we een exit-mediation. Van de honderden zaken die wij per jaar behandelen, wordt ruim 87% opgelost.

Juridisch deskundig

Dat komt niet alleen omdat de mediator veel ervaring heeft. Een arbeidsmediation kan alleen maar succesvol zijn wanneer de mediator ook juridisch deskundig is. Het arbeidsrecht zit best ingewikkeld in elkaar. Als leek zou je dan afspraken kunnen maken die geen juridisch geen hout snijden. Dat voorkom je door in zee te gaan met onze mediator. Zij is namelijk wel op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. 

Afspraak binnen een dag

Wij werken met een simpele regel. Als je vandaag belt, plannen we vandaag een afspraak met je in. Binnen een week zit je dan aan tafel. De kwestie is gemiddeld binnen een maand opgelost. 

Gratis kennismaken in Hengelo

Als je meer wilt weten over mediation bij echtscheiding of arbeidsconflict, kun je twee dingen doen. Je belt met onze landelijke servicedesk of je belt de mediator zelf op. In Hengelo is dat Els Maane. De medewerkers van de landelijke servicedesk kunnen je ook helpen. Zij weten alles van mediation, echtscheiding en arbeidsconflict. Ze zijn ervoor om jou – gratis – van juridisch advies te voorzien. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95