E-mail 085 – 401 24 53
In Naarden komen wij graag aan huis of op kantoor. We kunnen ook afspreken op één van de onderstaande gesprekslocaties.
Of bel zelf: 085–4012453
Je zit nergens aan vast!

Mediation in Naarden bij scheiden

Onze mediator in Naarden, Marischka van Dijk, laat jou beter scheiden. Tijdens de mediation brengt ze jullie met elkaar in gesprek. Daarna verzorgt zij de gehele afhandeling van de scheiding. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Actief in het hele Gooi (Bussum, Huizen, Hilversum en zelfs Weesp). 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ook in Naarden scheiden veel mensen

De cijfers liegen er al jaren niet om: ongeveer een derde van alle huwelijken strandt. In Nederland zijn dat jaarlijks meer dan 30.000 huwelijken. Het aantal stellen dat gaat scheiden zonder huwelijk is vergelijkbaar. In Naarden is dat niet anders. Sinds 2010 zijn wij dan ook al behoorlijk actief in ’t Gooi. Wij zorgen ervoor dat een scheiding geen vechtscheiding wordt. 

Mediator Naarden voorkomt vechtscheiding

De mediator helpt een vechtscheiding voorkomen. Dagelijks worden wij gebeld door mensen die boos roepen: ‘ik wil scheiden! Ik ben hem zó ontzettend zat!’ Maar als we dan even doorvragen, blijkt dat ze niet zitten te wachten op een langdurige strijd voor de rechter. Daarom wenden ze zich tot de mediator. Want mediation is de beste manier om een vechtscheiding te voorkomen. 

Wat doet de mediator? 

Het werk van de mediator bestaat uit twee taken. Enerzijds is zij juridisch deskundig en weet ze precies hoe je een echtscheidingsprocedure het beste kunt doorlopen. Maar dat is niet alles. De mediator is er namelijk in gespecialiseerd om mensen die ruziemaken weer met elkaar in gesprek te krijgen. Dat lukt bijna altijd. En áls het lukt, kom je snel tot goede afspraken over hoe de ruzie moet worden opgelost. 

Mediation Naarden: echtscheiding compleet geregeld

Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Concreet betekent dit dat jullie tijdens de mediation afspraken maken over de voorwaarden van de scheiding. Die zetten we vervolgens voor je op papier. Daarvoor hebben we het echtscheidingsconvenant en als je kinderen hebt het ouderschapsplan. Die dienen we vervolgens in bij de rechter en zodra zijn beschikking binnen is, melden we de scheiding aan de gemeente Gooise Meren.  Op dat moment ben je gescheiden!

Gratis kennismaken met mediator Naarden

Als je gaat scheiden of wanneer je een andere kwestie wenst o te lossen, dan nodigen we je uit om kennis te komen maken. Marischka licht dan toe wat je allemaal kunt verwachten van de mediation. Ook is er ruimte om al je vragen te stellen. Klikt het? Dan kun je direct doorpakken. De kennismaking is helemaal gratis! Je zit nergens aan vast! 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95