E-mail 085 – 401 24 53

Adres gesprekslocatie

's-Gravelandseweg258
3125 BKSchiedamTel: (010) 3075478

Lees meer over mij

Wendy den Ouden
Of bel zelf: 085–4012453
Je zit nergens aan vast!

Mediator Vlaardingen verzorgt echtscheiding van A t/m Z

In Vlaardingen eindigen ieder jaar tientallen huwelijken in echtscheiding. Onze mediator in Vlaardingen staat jullie ook graag bij als je in goed overleg van elkaar wil scheiden. De mediation eindigt pas als alles is geregeld. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheiding of vechtscheiding?

Niemand wordt beter van een vechtscheiding en toch blijven veel mensen maar strijd voeren. Er komen veel heftige emoties kijken bij een scheiding. Daardoor verval je makkelijk in geruzie. Maar als je liever met respect voor elkaar gaat scheiden, dan ga je naar de mediator. Want via mediation maak je afspraken waar je allebei achter staat. Zo voorkom je een hoop gedoe in de toekomst. 

Mediation: hoe werkt het? 

Je schuift allebei aan bij de mediator. Zij legt precies uit wat je kunt verwachten. Vervolgens neem je samen alle zaken door die van belang (kunnen) zijn voor jullie echtscheiding. Over ieder onderwerp maak je afspraken. Uiteraard adviseert de mediator je over de mogelijkheden. Als jullie er niet uitkomen, zorgt zij ervoor dat je dat toch gaat lukken door het gesprek goed te leiden.

Mediator regelt ook juridische kant

In meer dan 87% van de gevallen lukt het om tot afspraken te komen. Als dat bij jullie ook is gelukt, zet de mediator alles op deskundige wijze op papier. Jullie ondertekenen de stukken zodat de rechter om goedkeuring gevraagd kan worden. Zodra die binnen is, wordt de gemeente Vlaardingen ingelicht over jullie echtscheiding. Op dat moment ben je officieel gescheiden en eindigt de mediation. 

Ook bij arbeidsconflict

Mediation werkt ook heel goed als je ruzie hebt op het werk. Ook dan brengt de mediator je weer met elkaar in gesprek zodat gezamenlijk kan worden gezocht naar een oplossing. Meestal is dat één van twee opties. Of je herstelt de relatie en maakt afspraken over hoe je in de toekomst samenwerkt. Of je kiest ervoor om netjes afscheid te nemen van elkaar. 

Gratis kennismaken in Vlaardingen

Zoek je een ervaren en deskundig mediator en woon je in Vlaardingen? Maak dan een afspraak met Wendy den Ouden voor een gratis kennismaking. Ook als je in de buurt woont, ben je van harte welkom. Zo zijn we tevens gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Midden-Delfland en Delft

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95