E-mail 085 – 401 24 53

Adres gesprekslocatie

H. Knoopstraat1
2171 PWSassenheimTel: (071) 2032397

Lees meer over mij

Lisette van der Lans
Of bel zelf: 085–4012453
Je zit nergens aan vast!

Mediator Noordwijkerhout: scheiden nog nooit zo makkelijk

Scheiden kan een ramp zijn. Eindeloze ruzies, hoge rekeningen van de advocaat en vele slapeloze nachten.  Onze mediator in Noordwijkerhout maakt jouw scheiding echter veel makkelijker. Alles wordt via mediation voor je geregeld zodat je met respect voor elkaar kunt scheiden. En het scheelt ook nog eens een hoop geld. Dit doen we in de hele Duin-, en Bollenstreek (van Haarlem tot Leiden). 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Makkelijk scheiden: hoe werkt dat?

Echt makkelijk scheiden bestaat niet. Wij hebben landelijk al meer dan 12.000 scheidingen verzorgd door de jaren heen, maar nog nooit hebben we iemand bijgestaan voor wie de scheiding helemaal pijnloos was. Maar dat betekent niet dat je jezelf een hoop ellende kunt besparen. Dat doe je door de scheiding via mediation te regelen. 

Mediation: samen afspraken maken

Onder leiding van onze ervaren mediator in Noordwijkerhout, Lisette van der Lans, ga je aan de slag. Omdat de mediator neutraal is, weet je zeker dat je allebei evenveel ruimte krijgt om je zegje te doen. Niemand wordt ondergesneeuwd! Zij brengt jullie met elkaar in gesprek, zelfs al heb je nog zoveel ruzie. Vervolgens maak je samen afspraken. 

Mediator regelt alles voor je

De mediator is deskundig op het gebied van scheiden. Dus zij laat je precies zien waarover je allemaal afspraken moet maken. Ook laat ze zien op welke manieren dat kan. Als je het over alles eens bent geworden, zet ze de afspraken op papier. Met zijn drieën neem je die stukken door en jullie zetten je handtekening. Daarna regelt de mediator alle formaliteiten bij  de rechter en gemeente Noordwijkerhout. 

Leven na de scheiding

Omdat je tijdens de mediation afspraken hebt gemaakt waar je allebei achter staat, zul je zien dat die ook standhouden. Dat maakt je leven na de scheiding een stuk makkelijker. Geen gedoe meer over de verdeling van de spullen of de zorg voor de kinderen. Ieder gaat zijns weegs en je kunt je in alle rust helemaal richten op dat nieuwe leven. 

Gratis kennismaken in Noordwijkerhout

Dus ga je scheiden en woon je in Noordwijkerhout of omgeving? Neem dan direct contact met ons op. Graag regelen we een kennismaking voor je. De  mediator geeft je antwoord op al je vragen. Ook licht ze toe hoe de mediation zal verlopen. Geheel gratis en vrijblijvend, maar dat spreekt voor zich. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95