E-mail 085 – 401 24 53

Adres gesprekslocatie

Curieweg5
3208 KJSpijkenisseTel: 085-4012453

Lees meer over mij

Marco Janssen
Of bel zelf: 085–4012453
Je zit nergens aan vast!

Mediator Spijkenisse: scheiden in goed overleg 

Als je gaat scheiden, is het vaak moeilijk om met elkaar te praten. Een gesprek mondt al gauw uit in ruzie. Dat maakt een echtscheiding een lastige aangelegenheid. Onze mediator zorgt ervoor dat jullie wel met elkaar kunnen overleggen. Tijdens de mediation maak je vervolgens afspraken over hoé je uit elkaar gaat. Daarna regelen we alle formaliteiten ook nog voor je. Al sinds jaar en dag actief in Spijkenisse. Nu ook in Rotterdam

Ik wil een deskundige spreken
Je zit nergens aan vast!

Scheiden in Spijkenisse

Jaarlijks scheiden er tientallen koppels in Spijkenisse. Een groot deel doet dat via onze mediator. Daarvoor krijgen we een hoge waardering van onze cliënten. Dat komt omdat we er niet alleen voor zorgen dat we mensen met de grootste ruzie met elkaar in gesprek krijgen. Maar dat komt ook omdat we de formele afwikkeling van iedere echtscheiding tot in de kleinste details regelen.  

Mediator heeft de regie

Normaal gesproken ga je hooguit één keer scheiden in je leven. Dat maakt het een hele uitdaging om alle juridische ins en outs van het familierecht te beheersen. Sterker nog: als je daar niet speciaal voor bent opgeleid, is dat een onmogelijke opgave. Daarom is het goed dat je je laat bijstaan door een deskundig mediator. Die zorgt ervoor dat ook juridisch alles goed geregeld wordt. 

In gesprek dankzij mediation

Maar voordat de stukken worden opgesteld (denk bijvoorbeeld aan het scheidingsconvenant, ouderschapsplan), zul je eerst met elkaar in gesprek moeten komen. In 87% van de zaken die wij behandelen, lukt het om dit voor elkaar te krijgen. Zelfs wanneer er heftige onenigheid bestaat tussen partijen. Zodra er een dialoog is, kom je snel tot afspraken waar je allebei achter staat. Die zullen daarom veel langer standhouden.  

Ook mediator bij arbeidsconflict

Behalve scheidingen, staan we ook veel mensen bij die een arbeidsconflict hebben. Ook dan brengen we partijen weer met elkaar in gesprek. En ook dan verzorgen we de juridische kant. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een vaststellingsovereenkomst bij een exit-mediation

Mediator Spijkenisse: kom gratis kennismaken

Ga je scheiden of heb je ene arbeidsconflict? Woon of werk je in Spijkenisse? Dan ben je van harte uitgenodigd voor een gratis kennismaking met onze mediator in Spijkenisse. Er is veel ruimte voor vragen en de procedure van mediation wordt uitgebreid toegelicht. Geheel vrijblijvend. Maar dat spreekt voor zich!

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95