E-mail 085-8081 499

Mediator Joure 

Woon je in de omgeving van Joure of in Joure zelf en wil je een scheiding zonder onnodig gedoe? Kies dan voor mediation Joure. De mediator lost namelijk jullie ruzie op. Dan pas kan er worden begonnen aan de gesprekken over onder andere het ouderschapsplan. Mediator Joure ondersteunt bij deze gesprekken en regelt bovendien alle formele zaken. 

Ik wil een deskundige spreken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: 


Actief sinds 2010

Wij werken al sinds 2010 in heel Nederland. Door heel het land heen hebben wij de beste mediators geselecteerd. Zo ook in Joure. Onze mediator hier is drievoudig gecertificeerd en voldoet aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Jaarlijks begeleidt de mediator talloze scheidingen en conflicten in en nabij Joure. 

Mediation Joure: voordelig en sneller

Steeds meer mensen kiezen voor scheiden via mediation, maar waarom? De redenen hiervoor zijn vrij simpel. Ten eerste is het een stuk voordeliger, met name bij een vechtscheiding. Dan zou je twee advocaten nodig hebben, terwijl je bij ons aan 1 mediator genoeg hebt. Bovendien is scheiden via de mediator goedkoper en zorgt het voor minder stress.

Scheidingsmediator voorkomt vechtscheiding 

De eerste stap in het mediationproces is het oplossen van jullie ruzie. Door dit als eerste op te lossen, wordt een vechtscheiding voorkomen. In veel gevallen lukt dat ook. Natuurlijk is het te verwachten dat jullie hierna (tijdens een andere fase van de scheiding) nog een paar keer botsen. Dat kan gebeuren en ook dan zal de mediator het oplossen. 

Het belangrijkste van echtscheiding Joure: goede afspraken maken

Tijdens een scheiding moet er veel worden geregeld. Al jullie bezittingen moeten worden verdeeld, er moet een ouderschapsplan worden opgesteld en ook de financiën moeten worden besproken. Het is belangrijk dat er goede, duidelijke afspraken worden gemaakt. Hiermee wordt gedoe in de toekomst namelijk voorkomen. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de kinderen. 

De formele afhandeling 

Een echtscheiding heeft ook een juridische kant. Deze is echter ingewikkeld en zorgt voor onnodige stress. Daarom regelt de mediator dit helemaal voor je: het echtscheidingsconvenant wordt ingediend bij de rechter en de gemeente. Zodra dat gedaan is, is de scheiding 100% afgerond. 

Mediator Joure lost arbeidsconflict doelmatig op

Ook bij arbeidsconflict is mediation de oplossing. Alle partijen gaan met de mediator om de tafel en bespreken alles wat er nodig is om tot een oplossing te komen. In maar liefst 87% van de gevallen wordt er op de manier binnen een paar gesprekken een oplossing gevonden.

Neem nu contact op

Neem  nu contact met ons op om een gratis kennismaking in te plannen. Deze kennismaking gebeurt telefonisch. Zodra je hebt besloten dat dit inderdaad de oplossing is voor jou, vinden de volgende gesprekken plaats op een van onze locaties in Sneek, Heerenveen, Wolvega of Drachten. Contact opnemen? Dit kan door te bellen, te mailen of door je nummer achter te laten. Dan bellen wij jou binnen drie kwartier terug. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95