E-mail 085-8081 499

Mediator Kaatsheuvel 

Een scheiding die snel verloopt en bovendien niet te duur is: het klinkt haast onmogelijk. Maar met mediation Kaatsheuvel kan het wel degelijk. Scheiden via de mediator heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van scheiden via de advocaat. Daarnaast helpt de mediator met het maken van afspraken en de juridische afhandeling. Zo verloopt jouw scheiding snel en met zo min mogelijk stress.

Ik wil een deskundige spreken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: 


Scheiden via scheidingsmediator: sneller, goedkoper en informeler

Scheiden met mediation heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere scheidingsmethodes. Zo is het een stuk goedkoper, vooral als er sprake is van een vechtscheiding. Dan zou je normaliter 2 advocaten nodig hebben. Bij ons heb je ook bij een vechtscheiding genoeg aan 1 van onze ervaren en erkende mediators. Verder is het sneller en zorgt het voor minder stress. 

Echtscheiding Kaatsheuvel: een zware periode

Een echtscheiding is nu eenmaal een zware periode. Het is pijnlijk als je huwelijk mislukt. Zeer waarschijnlijk ervaar je gevoelens zoals angst, woede, verwarring, verdriet en onzekerheid. De emoties lopen vaak hoog op. Dit maakt het maken van goede afspraken niet gemakkelijker. Daarom is zo fijn dat de mediator hierbij helpt. 

Mediation Kaatsheuvel regelt scheiding 

Bij een scheiding komen veel verschillende zaken kijken. Met name het maken van goede afspraken is van groot belang. Dit is ook niet altijd makkelijk aangezien er veel emoties meespelen. De mediator helpt bij het maken van duidelijke afspraken waar jullie beiden achterstaan. Deze gaan onder andere over de verdeling van de bezittingen en het ouderschapsplan. Door hier nu duidelijke afspraken over te maken, wordt gedoe in de toekomst voorkomen. 

Mediator Kaatsheuvel gaat voor je naar de rechter 

Bij een echtscheiding komen ook een aantal juridische zaken kijken. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken, de mediator regelt dit namelijk. Het echtscheidingsconvenant wordt opgesteld en ingediend bij de rechter en de gemeente. Dan zijn jullie officieel gescheiden. 

Dé oplossing bij arbeidsconflict 

Ook bij arbeidsconflict biedt mediation de oplossing. Mediation brengt mensen namelijk in gesprek. Zo wordt er binnen een paar gesprekken al een oplossing gevonden. 

Ook bij andere geschillen

Conflicten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo hebben echter één overeenkomst: ze kunnen allemaal opgelost worden door mediation. Denk hierbij aan conflicten zoals: 

  • gezinsruzie
  • conflict over partneralimentatie
  • gedoe over kinderalimentatie
  • buurtruzie

Altijd in de buurt 

Wij hebben meerdere gesprekslocaties in de omgeving van Kaatsheuvel. Zo zitten wij in Den Bosch, Breda, Tilburg en Oosterhout. Ook is het mogelijk dat de mediator aan huis komt. In overleg kan dit soms zelfs buiten kantooruren of in het weekend. 

Gratis kennismaking

Het is voor ons van groot belang dat je bij ons op de goede plek bent. Daarom bieden wij altijd een gratis kennismaking aan. Dan ontdek je of dit inderdaad de oplossing voor jou is. Je zit nergens aan vast. Contact opnemen kan door te bellen, te mailen of door je nummer achter te laten. Dan bellen wij je binnen drie kwartier terug. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95