E-mail 085-8081 499

Mediator Harmelen

Woon je in Harmelen of omgeving en wil je snel en goedkoop scheiden? Kies dan voor mediation Harmelen. Onze mediator hier heeft veel ervaring en lost jullie ruzie op. Daarna helpt de mediator met de gesprekken en wordt ervoor gezorgd dat er goede afspraken worden gemaakt. Dit is belangrijk, want deze gaan ook over de zorg voor de kinderen. 

Ik wil een deskundige spreken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: 


Voordelen scheidingsmediator

Mediation heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere methodes van scheiding. Zo is het een stuk goedkoper, sneller en informeler. Ook zien wij in de praktijk dat mensen minder stress ervaren en dat ex-partners na de scheiding nog door één deur kunnen. Dit laatste zie je bij een scheiding via advocaat een stuk minder. 

Niemand is goed in scheiden

Scheiden is nu eenmaal zwaar. Jullie stapten in het huwelijksbootje omdat jullie dachten dat jullie voor altijd samen zouden zijn. Wanneer dit niet lukt, is dat pijnlijk. Je voelt je slecht, verdrietig en boos. Nu de knoop is doorgehakt ruziën jullie nog meer dan eerst en kunnen jullie elkaar niet meer luchten. Het kan dan erg lastig om, zonder hulp, samen tot goede afspraken te komen. Dit is waar de mediator kan helpen. 

Mediator Harmelen ontlast en helpt

De mediator weet hoe zwaar het voor jullie beiden is. Het eerste wat moet worden gedaan is het oplossen van de ruzie. Pas hierna kan er worden begonnen met de gesprekken over de zorg voor de kinderen, de verdeling van de bezittingen en de financiën. Hier worden met behulp van de mediator duidelijke afspraken over gemaakt. Zo wordt gedoe in de toekomst voorkomen. 

Echtscheiding Harmelen: juridische zaken al geregeld

Voor veel mensen kan het confronterend zijn om zelf het convenant in te dienen bij de rechtbank. Bij mediation Harmelen hoef je je daar geen zorgen over te maken. De mediator dient namelijk het echtscheidingsconvenant in bij zowel de rechter als de gemeente

Mediation Harmelen lost arbeidsconflict op

Niet alleen bij scheidingen kan een mediator worden ingeschakeld. Ook bij een arbeidsconflict biedt mediation de uitkomst. De partijen worden in gesprek gebracht en er wordt voor gezorgd dat alles wat een oplossing in de weg staat wordt besproken. Deze aanpak werkt goed: in 87% van de gevallen wordt binnen een paar gesprekken al een passende oplossing gevonden. 

Meerdere gesprekslocaties in omgeving

Wij werken al sinds 2010 over heel Nederland. Om deze reden hebben wij verspreid over het land meer dan 100 gesprekslocaties. Zo ook in de omgeving van Harmelen. Locaties in de buurt zijn onder andere: Utrecht (stad), Woerden, Leidsche Rijn en De Meern

Ook bij je thuis en buiten kantooruren

Komt een gesprek op een van onze locaties niet uit? Geen punt, de mediator kan ook aan huis komen. In overleg kan dit zelfs buiten kantooruren. 

Neem nu contact op 

Heb je nog vragen of wil je een gratis kennismaking inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de mail of de telefoon. Ook kun je je nummer achterlaten, dan bellen wij zo snel mogelijk terug. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95