E-mail 085-8081 499

Mediator Boskoop bij echtscheiding

Woon je in Boskoop en ga je scheiden? Kies dan voor mediation. Met mediator Boskoop verloopt jouw scheiding namelijk snel en goedkoop. Er wordt geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan en met het maken van goede afspraken. Zelfs als jullie veel ruzie hebben.

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: Beste scheidingsmediator in Boskoop en omgeving

Wij hebben de beste mediator van Boskoop al voor je gevonden. Hij is ervaren, erkend en drievoudig gecertificeerd. 

terug naar boven

Voordelen mediation Boskoop

Scheiden via mediation in plaats van een advocaat heeft een aantal voordelen. Het is een stuk goedkoper, sneller en informeler. In de praktijk zien we bovendien dat het vaak voor minder stress zorgt. 

terug naar boven

Verdelen bezittingen en zorg voor de kinderen

Tijdens een scheiding moeten er veel afspraken worden gemaakt. Dit is niet altijd even makkelijk. Daarom helpt de mediator hierbij. Het is vooral belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt over de verdeling van de bezittingen en de zorg voor de kinderen. Onduidelijkheid kan namelijk zorgen voor gedoe in de toekomst. 

terug naar boven

Mediator Boskoop naar de rechter en gemeente

De mediator regelt de formele afhandeling. Hij stelt het scheidingsconvenant op en dient deze in bij de rechter en gemeente. Zodra deze hun goedkeuring hebben gegeven zijn jullie gescheiden. 

terug naar boven

Arbeidsconflict snel opgelost

Een conflict met je werkgever kan lastig zijn, helemaal als je er samen niet uitkomt. Kies daarom voor onze mediator in Boskoop. Deze lost jullie conflict op. Dit doet hij door jullie om de tafel te krijgen en alles wat een oplossing in de weg staat te bespreken. Zo komen jullie er samen uit. 

terug naar boven

Ook bij andere conflicten

Conflicten zijn er in veel soorten en maten. Ongeacht wat voor conflict het is, is het belangrijk dat deze wordt opgelost. Met behulp van de mediator gebeurt dit snel. Conflicten die wij vaak tegenkomen zijn:

Verder leidt onze mediator ook talloze andere conflicten in goede banen. Neem contact op om te kijken of hij ook jou van dienst kan zijn. 

terug naar boven

Echtscheiding Boskoop: ook buiten kantooruren

In overleg kan de mediator ook buiten kantooruren op gesprek komen. Dan heb jij overdag gewoon tijd om te werken en voor je kinderen te zorgen. Schuiven met afspraken is dus niet meer nodig. 

terug naar boven

Gesprekslocaties in de buurt

Wij hebben meerdere locaties in de omgeving. Zo zitten we in Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Je kan zelf kiezen welke locatie jou het beste uitkomt. Ook kan de mediator aan huis komen. 

terug naar boven

Neem contact op

Wil je contact opnemen? Dit kan door te bellen of te mailen. Ook kun je je nummer achterlaten. Plan dan gelijk een gratis kennismaking in, dan weet je wat je kan verwachten en of mediation de oplossing voor jou is. Je zit nergens aan vast. 

terug naar boven

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!
 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95