E-mail 085-8081 499

Mediator Groesbeek 

Woon je in Groesbeek of omgeving en wil je goed scheiden? Zoek dan niet verder, want met mediation Groesbeek kan dat. Onze ervaren en erkende mediator helpt bij het maken van afspraken, regelt de juridische zaken en lost bovendien jullie ruzie op. Dan heb jij meer tijd en energie voor jezelf en je kinderen. 

Ik wil een deskundige spreken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: 


Ervaren en erkende scheidingsmediator

Al onze mediators zijn drievoudig gecertificeerd en voldoetn aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Een van deze eisen is dat zij veel werkervaring hebben. Neem bijvoorbeeld onze mediator in Groesbeek: die leidt al jarenlang tientallen scheidingen en conflicten per jaar in goede banen. 

Echtscheiding Groesbeek: sneller, goedkoper en met minder stress

Dat een scheiding nu eenmaal zorgt voor stress is niet te voorkomen. Wat we wel kunnen doen is deze stress zo veel mogelijk verlichten. In de praktijk zien we dan ook dat veel mensen bij een scheiding via mediation minder stress ervaren. Ook is het sneller en een stuk goedkoper dan scheiden via een advocaat.

Scheiden is niet makkelijk

Wij hebben nog nooit iemand gezien die een scheiding makkelijk vond. Het is pijnlijk wanneer een huwelijk mislukt. Er is sprake van emoties zoals woede, onzekerheid, angst en verdriet. Om in zo’n situatie rationeel te blijven en tot goede afspraken te komen is lastig. Daarom is het fijn dat de mediator hier bij helpt. 

Scheidingsmediator regelt scheiding van A tot Z 

De mediator weet dat dit een lastige periode voor je is. Daarom word je zo veel mogelijk geholpen. Er wordt geholpen met het maken van afspraken over de kinderen (ouderschapsplan), de verdeling van de bezittingen en meer. Ook regelt de mediator de juridische afhandeling: het convenant wordt ingediend bij de rechter en de gemeente

Mediation Groesbeek bij arbeidsconflict 

Ben je verwikkeld geraakt in een conflict op werk? Dat kan erg ingrijpend zijn, met name als je voelt dat het conflict kan gaan escaleren. Door te kiezen voor mediation voorkom je dit, want ook bij arbeidsconflict is mediation de oplossing. De mediator gaat met alle partijen om tafel en zorgt ervoor dat alles wat een oplossing in de weg staat wordt besproken. Deze aanpak werkt: in maar liuefst 87% van de gevallen wordt er binnen een paar gesprekken een oplossing gevonden. 

Andere conflicten

Mediation is in te zetten bij allerlei conflicten. Denk hierbij aan:

  • buurtruzie
  • conflict over kinderalimentatie of partneralimentatie
  • gezinsruzie
  • conflict over erfenis

Twijfel je of wij ook jou conflict kunnen oplossen? Neem dan contact met ons op. 

Thuis of op locatie

Jij bepaald waar de mediation plaatsvindt. Dit kan bij jout huis of op een van onze locaties in de buurt. Wij zitten onder andere in Nijmegen, Arnhem, Boxmeer en Oss

Contact opnemen

Wil je een gratis kennismaking inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail en telefonisch. Ook kun je je telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij jou binnen een uur terug. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95