E-mail 085-8081 499

Mediator Huissen voor een goede scheiding

Bij een scheiding denk je al snel aan gedoe en ruzie. Dit hoeft helemaal niet. Scheiden kan je namelijk ook goed doen. Kies daarom voor mediator Huissen. Deze neemt je bij de hand en lost jullie ruzie op. Ook wordt er geholpen bij het maken van afspraken. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: Voordelen scheidingsmediator 

Mediation heeft meerdere voordelen ten opzichte van een advocaat. Ten eerste is het een stuk goedkoper, helemaal al er sprake is van een vechtscheiding. Dan heb je twee advocaten nodig, terwijl je aan één mediator genoeg zou hebben. Verder verloopt de scheiding sneller en ervaar je minder stress. 

terug naar boven

Mediator Huissen helpt als jij er niet uitkomt

Tijdens een scheiding moet er van alles worden afgesproken. Dit gaat niet alleen over de bezittingen, maar ook over de zorg voor de kinderen. Je moet bijvoorbeeld een ouderschapsplan opstellen. Wanneer jij en je partner er niet meer uitkomen, zorgt de mediator ervoor dat jullie in gesprek blijven. Zo komen jullie toch tot afspraken waar jullie beiden achterstaan. 

terug naar boven

Voorkom gedoe in de toekomst

Het is belangrijk dat de gemaakte afspraken duidelijk zijn. Zo wordt gedoe in de toekomst namelijk voorkomen. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je kinderen. 

terug naar boven

Echtscheiding Huissen: formele afhandeling

Om een scheiding officieel te maken moet er een convenant worden opgesteld en ingediend bij de rechter en de gemeente. Dit doet de mediator voor je. Dan kun jij je richten op belangrijkere zaken, zoals de kinderen. 

terug naar boven

Alleen de meest ervaren mediators

Wij werken alleen met ervaren en erkende mediators. Onze mediator in Huissen voldoet aan de strengst geldende eisen en leidt jaarlijks talloze conflicten in goede banen.

terug naar boven

Mediation Huissen lost arbeidsconflict op

Ben je plotseling terechtgekomen in een conflict op werk? Dit kan erg ingrijpend zijn. Daarom is het van belang dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Ook hier is mediation de oplossing. De mediator zorgt dat jullie in gesprek gaan en dat alles wordt besproken. Zo wordt er snel een uitkomst gevonden. 

terug naar boven

Bij elk conflict inzetbaar

Mediation is in te zetten bij veel soorten conflicten. De aanpak is voor elk conflict in grote lijnen hetzelfde. De mediator brengt mensen bij elkaar en zorgt dat ze er samen uitkomen. Conflicten die we vaak begeleiden zijn:

  • gezinsruzie
  • buurtruzie
  • conflict over alimentatie

Weet je niet zeker of we ook jouw conflict kunnen oplossen? Neem dan contact op. 

terug naar boven

Gratis kennismaken: thuis of op locatie

De mediation kan plaatsvinden op een van onze locaties in de buurt, of bij jou thuis. Waar wij zitten? Onder andere in Arnhem en Westervoort. Neem nu contact op om een gratis kennismaking in te plannen. Je kunt ons bellen, mailen of je nummer achterlaten. Dan bellen wij binnen drie kwartier terug. 

terug naar boven

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!
 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95