E-mail 085-8081 499
X

Vacatures mediator

We hebben diverse vacatures beschikbaar voor mediators. Ben jij een ervaren mediator en geldt voor jou: alleen is ook maar alleen? Wil jij onderdeel zijn van een landelijke organisatie zonder daarvoor je vrijheid in te leveren? Ben je succesvol maar heb je altijd wel ruimte voor wat extra werk? Dan ben jij misschien wel de mediator die we zoeken.  


Ga direct naar:


Gecertificeerde Mediators: kwaliteit en ervaring

Gecertificeerde Mediators is een landelijke organisatie van ervaren mediators. Wij richten ons op zowel particulieren als de zakelijke markt. Door mediators aan te bieden die veel ervaring hebben en bovendien klantgericht zijn, lukt het ons al jaren om steeds verder te groeien. Wat doen wij voor de cliënt en voor de mediator?

terug naar boven

1. Hoogwaardige informatie 

De landelijke organisatie zorgt voor een professionele vertegenwoordiging op het internet. We voorzien mensen die gaan scheiden of een ander conflict hebben van informatie. Bezoekers van de website kunnen bovendien contact opnemen met onze landelijke servicedesk. Die wordt bezet door een aantal medewerkers die (juridisch) deskundig zijn en graag antwoord geven op alle vragen.

terug naar boven

2. Onderzoek, debat en media

Onze afdeling onderzoek publiceert maandelijks nieuwe analyses die een bijdrage leveren aan het nationale debat over scheiden, conflict en mediation. Als landelijke autoriteit op dit gebied verschijnen we regelmatig in de media



terug naar boven

3. Koppelen cliënt en mediator

Dagelijks worden we gebeld door mensen die op zoek zijn naar een mediator. Zodra onze medewerkers de indruk hebben dat men echt in mediation wil, verwijzen we de cliënt door naar de betreffende mediator. Het kan ook zijn dat de cliënt rechtstreeks contact opneemt met de mediator, die een uitgebreid eigen profiel op de website heeft. 

terug naar boven

4. Samen sta je sterk

Mediation kan best een eenzaam vak zijn. Dan heeft het meerwaarde als je soms kunt overleggen met ervaren collega’s. Dat doen onze mediators dan ook graag. De landelijke organisatie organiseert bovendien periodiek bijeenkomsten en PE-dagen. 

terug naar boven

Aansluiten als mediator

Wil jij graag bij een gerenommeerde landelijke organisatie voor mediation horen? Wil jij dat jouw cliënten van hoogwaardige informatie worden voorzien? En wil je gevonden worden op het internet? Overweeg je dan aan te melden als onze nieuwe collega.

terug naar boven

Minimumeisen

Al onze mediators voldoen tenminste aan de volgende minimumeisen:

  • MfN-registermediator;
  • Ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (met aantekening familierecht); 
  • Je neemt je vak serieus en hebt al ruime werkervaring als mediator;
  • Ook cliënten op basis van toevoeging;
  • Een prettig persoon die optimistisch in het leven staat.

Voldoe jij aan deze eisen? Neem dan gerust contact met ons op! Check voor dat je dat doet nog even waar we nog plek hebben, of waar er binnenkort plek vrijkomt. 

terug naar boven

Nog 3 beschikbare regio’s

We garanderen een landelijke dekking voor onze cliënten. We zoeken nog professionals in de kop van Noord-Holland, de regio Eindhoven en westelijk Friesland. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Geef mij gratis advies
Je zit nergens aan vast!